Bitučių korys
Reikės:
- cukrus - 1 stiklinė;
- medus - 1 stiklinė;
- kiaušiniai - 5 vnt.;
- kvietiniai miltai - 2 stiklinės;
- aliejus.
Paruošimas:
Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą